Търсене в този блог

вторник, 21 ноември 2017 г.

Кулинария от Царство България III (продължение)

Какво да приготвим от закланата свиня?

04.Народна наденица
Вземаме по-тлъсти парчета месо  ги смиламе два пъти.На два кг месо прибавяме 3 глави изпържен лук,сол на вкус,червен пипер,кимион,чубрица,2-3 натрошени сухи пиперки и 1 чаша костен бульон.Омесваме добре сместта и оставяме да престои 1 нощ,след които пълним тънки черва,завързваме,пускаме във вряла вода и щом възврят наново,изваждаме да се отцедят и изсъхнат.Поднасяме ги пържени с гарнитура от сух фасул и туршия.

Очаквайте скоро тук и следващата рецепта :Пушени наденички

неделя, 19 ноември 2017 г.

Димитров е Българииин!!!

Успехът дойде трудно и очаквано.
Който се учи,той ще сполучи!
Но наградата...Ах тази награда!
Сладка изстрадана  победа!
Да ти е честита,Григоре!

Гледна точка

Доста филми съм изгледал за отпреди 10.11.1989г.
Дори съм прекарал част от живота си в България по тези времена,
но се оказва,че има и друго нещо,което не съм видял или оценил,
по този начин,както е показано във филма.Замислих се...

Адмирции към създателите на филма!Благодаря на БТВ!



Източник:YouTube

Г.Димитров е №3 в ранглистата за тенис !

Отброяването продължава...