Търсене в този блог

събота, 12 август 2017 г.

Да продаваш в Китай

За милиони китайци Момчиловци е „селото на дълголетието“, а българското кисело мляко с този етикет се асоциира със здраве и дълъг живот. Продуктът продължава да е хит на пазара в Китай от появата му през 2009 до днес.
То носи логото на китайската компания „Брайт фуудс”, която вече осма година произвежда в Шанхай мляко „Момчиловци” с помощта на лактобактерия, взета от селото.
Ето какво пише на опаковката: „В България, разположена в Югоизточна Европа, има планина, в която се намира мистериозно и красиво село. Хората там живеят дълъг и щастлив живот. От поколения местните хора имат навика да пият всеки ден приготвено от тях самите кисело мляко. Лактобактерията L 99 в това мляко е ключът към неговата магия”.
За трета поредна година през месец септември 2017 в селото ще се проведе Фестивалът на киселото мляко, на който двете страни представят културата и традициите си. Тогава ще бъде избрана и поредната българска красавица, която ще бъде новото рекламно лица на продукта с марка Момчиловци.
По традиция екип на компанията ежегодно посещава селото и заснема телевизионна реклама с кадри от традициите в производство и най-вече удоволствието от консумацията на кисело мляко. И всичко това на фона на красива природа, пъстри родопски халища и звуците на родопска народна музика. Заинтригувани от рекламата на млякото и от Момчиловци, все повече китайски туристи посещават красивото родопско село.
Вижте телевизионна реклама, с която „Брайт фуудс” популяризира родното кисело мляко в Китай през 2017:







По материали на :economy.bg. Издание на jobs.bg

понеделник, 7 август 2017 г.

Status Quo and Uriah Heep in Schwetzingen

Само 3000 души посетиха концерта в парка на замъка в Шветцинген (Баден Вюртемберг)
Той протече при така наречената „свобода на лактите“.Имаше място за всички желаещи да чуят любимите си стари рокаджии.Бяха изпълнени култови парчета,и беше интересно да се види как,възрастни фенове куфеят в стил 70-те години.


снимки:Rhein-Neckar Zeitung (Heidelberg)

https://www.rnz.de/nachrichten/metropolregion_artikel,-Metropolregion-Musik-im-Park-Schwetzingen-Viel-Ellbogenfreiheit-bei-Status-Quo-und-Uriah-Heep-plus-F-_arid,294165.html



неделя, 6 август 2017 г.