Търсене в този блог

събота, 18 февруари 2017 г.

Merkel: Islam muss sich von Terror abgrenzen

Къде е статистиката,колко от приетите повече от 1,200,000 мигранти са определени по религиозна принадлежност?Кой ,аджеба ,е дошъл всъщност в Райха през 2015?Колко са муслимите и колко християните,и останалите други?И защо си посипват главите с пепел отговорниците,че са виждали кво става-ама спазваме закона и чакаме(да се проявят и ще ги преследваме).Примерите не са малко.Но тази година има избори,и както в Eastzone of Europe
-нека изчакаме...

ВИТА БАНИЦА

Рецептата днес
Днес ще пробвам класическата ВИТА БАНИЦА.Типично българско и много,ама много вкусно.И така,съществуват доста регионални рецепти,с различни пълнежи и форма.
Аз се спрях на три основни начина с ескалираща трудност.За начинаещи,среднознаещи и
разбира се - Еxpert ниво!

Започвам с най-трудното,защото е дългоописателно и коства доста време.
Затова съм предвидил и лайт(олекотена) версия в края.

Рецепта 1

https://www.youtube.com/watch?v=UsXuKeNvTMs


Отхвърлям я,време няма,глад голям

Рецепта 2

Отхвърлям и спестявам още половин час.

Рецепта 3

Simply The Best! Отивате в близкия Mix-Markt в Leimen,
провинция Baden-Würtenberg,Deutschland Намира се тук:

и купувате следните продукти:

Начин на приготовление:

Изваждате замразеното съдържание от опаковката и го хаквате във фурната-на 225°C, отгоре и отдолу,за 30-35 минути.


След това с топлоизолиращи ръкавици изваждате тавичката от печката.
Изчакнате 10 минути да се охлади малко на стайна температура и баницата е готова за поднасяне.
Подходящи в менюто са и кофичка йогурт (кисело мляко) и пушени свински гърди с чесън,
(закупени предвидливо от същия магазин) 


ДОБЪР АПЕТИТ!