Рецептата днес
Днес ще пробвам класическата ВИТА
БАНИЦА.Типично българско и много,ама
много вкусно.И така,съществуват доста
регионални рецепти,с различни пълнежи
и форма.Аз се спрях на три основни начина с ескалираща трудност.За начинаещи,среднознаещи и
разбира се - Еxpert ниво!
Започвам с най-трудното,защото е дългоописателно и коства доста време.
Затова съм предвидил и лайт(олекотена) версия в края.
Рецепта 1
https://www.youtube.com/watch?v=UsXuKeNvTMs
Отхвърлям я,време
няма,глад голям
Рецепта 2
Отхвърлям и спестявам
още половин час.
Рецепта 3
Simply The Best! Отивате в
близкия Mix-Markt в Leimen,
провинция Baden-Würtenberg,Deutschland Намира се тук:
и купувате следните
продукти:
Начин на приготовление:
Изваждате замразеното
съдържание от опаковката и го хаквате
във фурната-на 225°C, отгоре и отдолу,за
30-35 минути.
След това с топлоизолиращи
ръкавици изваждате тавичката от печката.
Изчакнате 10 минути да
се охлади малко на стайна температура
и баницата е готова за поднасяне.
Подходящи в менюто са
и кофичка йогурт (кисело мляко) и пушени
свински гърди с чесън,
(закупени предвидливо
от същия магазин)
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар