Търсене в този блог

понеделник, 20 февруари 2017 г.

Агнешка супа (магданозлия)

Нарязваме на малки късчета 0,5 кг агнешко месо,заливаме го със студена вода и го слагаме да се вари.Посоляваме, едва когато заври.Когато месото е полусварено,запържваме в две-три лъжици масло (не олио) 1 връзка нарязан пресен лук, 1 лъжица брашно и две средноголеми връзки ситно нарязан магданоз.С постоянно бъркане разреждаме сместта сгорещия бульон от месото и връщаме всичко в супата.Досваряваме месото и застройваме супата с 1-2 яйца и 3-4 лъжици кисело мляко.
Това е,снимки няма!Пробвайте сами,пък-каквото излезе....

Няма коментари:

Публикуване на коментар