Търсене в този блог

сряда, 3 май 2017 г.

Сравнете двете снимки

По повод по-долу публикацията:Виждате ли нещо общо?
Коментарът остава за вас...
Кой е човекът вляво? Вижте ТУК


Мишел Обама ще остане в историята като първата дама, изхарчила най-много пари. В допълнение на нейните 214 лични асистенти, 32 градинари, 11 разхождачи на кучета и правителствена заплата на майка й като детегледачка, Мишел е изхарчила 11 милиона долара на данъкорлатците за нови мебели, самолет, четири яхти и две лимузини. Нещо повече, тя решава, че след като си тръгне ще трябва да може да задържа всички тези неща, въпреки че на практика те принадлежат на американския народ.
След извършване на одит от бюджетната служба на Белия дом, президентът Тръмп нареди на Мишел Обама да се изпрати сметка за всичко, което е трябвало да заплати сама, но вместо това е използвала държавни пари. Сметката, която възлиза на 11 милиарда долара, е повече от което семейството на Обама вероятно ще бъде в състояние да изплати до края на живота си. Тя включва $10 милиарда за почивки, с остатъка похарчен за храна, дрехи, алкохол и цигари, които е трябвало да бъдат платени от собствените им джобове. Самолетите, яхтите и колите са им били отнети, но остава те да заплатят за техните употреба, износване и разход на гориво.

Президент Тръмп не се шегува както изглежда, секретарката на прессекретаря Шон Спайсър, Карин, заяви пред Federalist: "Президент Тръмп ще използва пенсиите им, ще сложи запор върху личната им собсвеност и ако е необходимо ще ги лиши от гражданство и ще ги изпрати обратно в Кения. Американският народ се нуждае от тези пари да се инвестират в полезни проекти."
За своя период на управление Обама причинява най-тежката в историята на САЩ криза на безработицата, с над  170 милиона души останали без работа в един или друг момент. Безразборно изхарчените пари от неговата съпруга са могли да бъдат използвани за обучение на тези хора. Но това свърши. И Мишел ще плаща сметката, както изглежда. /beforeitsnews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар